Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 
 

 

isacssons begravningsbyrå

Begravning, bouppteckning och livsarkivet

När du mist någon nära vän eller anhörig är det helt naturligt att du känner dig förvirrad och osäker. Ett råd från oss på Isacssons Begravningsbyrå AB är att ta det lugnt. Det är många beslut som ska tas, men ha inte bråttom. Låt varje steg ta sin tid.

 

Har den avlidna personen egna önskemål om hur begravningen ska utföras, ska man enligt lag ta hänsyn till dess så långt det är möjligt. I de fall den avlidna inte haft några tankar kring sin begravning är det du som närstående får besluta om bl.a. hur begravningen ska utföras, gravsten, kista och gravplats.

 

Vi kan hjälpa till med efterforskningar och alla nödvändiga handlingar rörande utfallande försäkringar och depositioner. Vi omfattas av en ansvarsförsäkring som garanterar trygghet vid bouppteckning eller arvsskifte.

 

Livsarkivet

Att tänka på döden är ofta svårt och underligt när man befinner sig mitt i livet. Att vända sig till Livsarkivet är dock inte så dramatiskt som det kan verka. Det är helt enkelt att göra en sammanställning av viktiga frågor som, vem eller vilka som ska ärva din kvarlåtenskap, önskemål inför din begravning och eventuella försäkringar du har. Läs mer om Livsarkivet.

Bouppteckning

Kontakt

Begravningsbyrå AB, Isacssons


Skogavägen 6
286 31 ÖRKELLJUNGA

Kontakta oss
Email
Tel: 0435-502 47
Tel: 070-370 14 93
Översikt